Продължете към съдържанието

Участие на ученици от ППМГ „Гео Милев“ в Национален ученически конкурс „Млади изследователи“ и първо място в категорията „Иновации в направление храни и напитки“

На 26.04.2024 г. ученици от 11Д клас взеха участие в Национален ученически конкурс „Млади изследователи“, който се организира и проведе в Университет по хранителни технологии, град Пловдив. Ученичките Лора Георгиева, Анжелика Танева, Ивет Георгиева и Михаела Тенева бяха разделени на два отбора, всеки със свой подготвен проект. Отборът на Анжелика и Лора с проект на тема „Чаят – напитка и лечение“ спечели награда на бизнеса – на компания Лидъл! Отборът на Ивет и Михаела спечели първо място в категорията „Иновации в направление храни и напитки“ с проект на тема „Солети – храни с богато минало“. Ръководител на проектите е преподавателят по ХООС, г – жа Петя Вълкова.
Екипът на ППМГ „Гео Милев“ поздравява момичетата за своето достойно представяне, както и техния ръководител! Продължавайте да надграждате знанията си, бъдете търсещи, любознателни и креативни млади хора! Откривайте и успявайте!