Продължете към съдържанието

ППМГ „Гео Милев“ – училище от шампиони!

Екипът на гимназията поздравява всички ученици, взели участие във финалите на Ученическите игри 2024!
♟️След триумфа по шах нашите ученици се завърнаха с огромна шампионска купа и златни медали!
Гордеем се с успехите и на другите ни отбори! Поздравления, момичета и момчета! Благодарим ви за изключителния принос в издигането и утвърждаването престижа на ППМГ „Гео Милев“!
🏀Отборът ни по баскетбол девойки VIII-X клас взе участие във Финален етап от Ученически игри по баскетбол в гр. Сливен и след оспорвана среща се класира на второ място. Жаклин Бахова, Таня Минчева, Деница Василева, Магдалина Тенева, Иванина Славова, Мария Данкова, Дебора Тенева, Димана Дикова, Пламена Ангелова, Моника Петрова, поздравления за достойното представяне!
🏐Отборът ни по волейбол девойки VIII-X клас изигра своите финални срещи на Ученически игри в гр. Панагюрище и се класира на трето място. Шампионският ни отбор беше в състав: Рая Абас, Ивет Митева, Стела Стайнова, Ема Овчарова, Джулия Рачева, Сибел Сакъб, Жаклин Кирева, Милица Анастасова, Елисавета Стоянова и Виктория Петрова
🏐Отборът ни по волейбол юноши VIII-X клас се класираха на пето място в град Етрополе. Гордеем се с вас, Иван Чертоянов, Йоан Владимиров, Никола Маринов, Йоан Джуров, Веселин Кокалов, Светлин Генов, Денислав Дедев, Николай Златанов, Иван Григоров, Георги Грудев!
🏃‍♀️Отборът ни по лека атлетика девойки VIII-X клас се класира на престижното девето място във Финален кръг от Ученически игри в гр. Сливен. Поздравяваме Антония Атанасова, Алис Илиева, Зара Илиева, Гергана Шмилева, Кристина Памукова, Теодора Димова, Валентина Кънева и Ирина Иванова!
ППМГ „Гео Милев“ е училище, в което се дава възможност за развитие на таланти във всяка област! Нашите шампиони са не само в областта на математиката, информатиката, хуманитарните и природни науки, но в изкуствата и в спорта!
ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора – училище от шампиони!