Продължете към съдържанието

Носители на престижните награди „Млада Загора“ и „Стара Загора“ в направление „Наука и образование“ са от ППМГ „Гео Милев“

В навечерието на 24 май на тържествена церемония бяха връчени престижните награди на Община Стара Загора – Млада и Стара Загора.

Носител на награда „Стара Загора“ е Дима Петкова – педагогически съветник с ППМГ „Гео Милев“. Почетният диплом  е за висок професионализъм, креативност и инициативност в реализирането на събития и благотворителни каузи. За подкрепата на учениците в утвърждаването им като младежки лидери.

Носител на награда „Млада Загора“ е Кристиан Христакиев, ученик от ХIIА клас за завоювани призови места и отличия в национални олимпиади и състезания в областта на информационните технологии и математиката.

Почетен диплом за номинация получиха:

Теодора Василева, ученичка от ХIIА

Радослав Балкански от Х А клас

Училищен ученически съвет при ППМГ „Гео Милев“ за активно участие в редица проекти на Министерството на образованието и науката и организиране на благотворителни кампании и доброволчески инициативи. За изградено ползотворно партньорство с институции и организации.

За високи постижения в образователния процес и издигане авторитета на училището за учебната 2023/2024 г., по повод 24 май, Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянска книжовност с грамота на Кмета на Община Стара Загора ще бъдат тържествено наградени 35 ученици от ППМГ „Гео Милев“ на честването на патронния празник на гимназията.

Екипът на ППМГ „Гео Милев“ е горд с високите престижни отличия за нашата гимназия!