Продължете към съдържанието

Коледен концерт ППМГ „Гео Милев“ 2023г.

Учениците от УС на ППМГ „Гео Милев“ използват възможността така да изкажат своите най-сърдечни благодарности към всички, замесени в невероятния Благотворителен коледен концерт, състоял се в края на 2023 година!
Емоциите все още не стихват! Успяхме да сбъднем една наша мечта – професионален концерт на голяма сцена с участието на ученици от гимназията. И това се случи!
Благодарим на невероятния Екип – ръководство и преподаватели на ППМГ „Гео Милев“ за страхотната подкрепа!
Благодарим на Областния управител г-жа Ива Радева и на Кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров за уважението, приветствията и красивите цветя! Изненадахте ни и ни развълнувахте много!
Благодарим на ръководството и екипа на Държавна опера Стара Загора, които бяха заедно с нас в това предизвикателство, подкрепиха ни и така осъществихме концерт на професионално ниво!
Благодарим на дамите от Инър Уийл Клуб Стара Загора за тяхната морална и финансова подкрепа! За милото и много вълнуващо поздравление! За помощта, която ще ни окажат в осъществяването на бъдещи наши проекти! Поздравяваме Клуба със 100 годишния юбилей на тяхната международна организация!
Благодарим на всички участници в концерта! За нас беше чест и удоволствие да бъдем заедно в навечерието на Коледните празници! Във всяко изпълнение участваха наши талантливи съученици и приятели. Училищните клубове по НП „Заедно в изкуствата и спорта“ също взеха участие в концерта.
Благодарим на уникалните водещи Кристиан Христакиев и Максим Йорданов, ученици от XII A клас! Бяхте наистина много добри!
Благодарим на нашите родители и приятели! Бяхте най-страхотната публика! Залата беше препълнена, а вашите аплодисменти – безценна подкрепа за нашите вълнения и изпълнения!
Приемете нашия благодарствен адрес към всички вас! Така вие ни мотивирате и вдъхновявате към нови предизвикателства и сбъдване на наши общи мечти!
Благодарим Ви от сърце!
Споделяме линка към нашия Благотворителен Коледен концерт!