Продължете към съдържанието

Киберсигурни в ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора – 03.10.2023 г.

Започваме представянето на лекторите на #15 CYBER SECURITY
TALKS BULGARIA.
ПАВЕЛ ГЕОРГИЕВ е основателят на CYBER SECURITY
TALKS BULGARIA и човекът, на когото дължим в най-голяма степен честта ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора да бъде домакин на събитие от такъв висок ранг.
Павел е възпитаник на МГ „Гео Милев“… Плевен 🙂
Завършил е ТУ – София.
Работи като специалист по информационна сигурност в голяма банка.
Зам.-председател на Българската Асоциация на Сертифицираните Етични Хакери.
Зам.-председател на Българската Фондация за Киберсигурност.

Гост-лектор в УниБИТ и ПУ.

Павел Георгиев е въвел в основите на етичното хакерство поне двама старозагорци – Ралица Бояджиева и Yonko Boyadzhiev 🙂
Той е човек, на когото винаги сме можели да разчитаме с методическа и организационна помощ за реализация на нашите инициативи.
Павел вече е познат и на някои от членовете на клуба „Киберсигурност и етично хакерство“ към ППМГ „Гео Милев“ Стара Загора.

Баща е на прекрасен син. Може би на това се дължи съпричастността му кибервъзпитнанието на децата.

Продължаваме представянето на лекторите на #15 Cyber Security Talks Bulgaria, който ще се проведе на 03.10.2023 г. от 16:00 часа в зала „Д-р Светлозар Дойчев“ в ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора.
АНТОН ПУЛИЙСКИ
Anton Puliyski е юрист с 13-годишен опит в облaстта на нововъзникващите технологии, информационната сигурност и авиацията. Последните няколко години се занимава с развитието на дрон обществото в България. Основната цел е да се насърчи безопасната, сигурна и ефективна интеграция на безпилотни въздухоплавателни средства (дронове) в авиационни, юридически, технологични и етични аспект, както във въздушното пространство, така и в обществото като цяло.
Председател на Управителния съвет на Асоциация „Обединено Дрон Общество“, основател и първи председател на първия дрон клуб в България – „Drone Extreme“ и управляващ проекта „Drone ARENA“.
Community Manager на Кибер КЛУБ – Kомуникационна мрежа за мултидисциплинарен обмен на информация между експерти в сферата на киберсигурността и специалисти в областта на дроновете, роботите, изкуствения интелект, биотехнологиите, квантовите компютри, виртуалните и добавени реалност и други нововъзникващи технологични сектори.
Антон е изключително атрактивен лектор. Може да говори интересно по привидно скучни теми и да говори сериозни неща, докато се шегува.

Какво е да си хакер – ще научат децата и гостите на #15 Cyber Security Talks Bulgaria, 03.10.2023 г., 16:00 часа, зала „Д-р Светлозар Дойчев“, ППМГ „Гео Милев“, Стара Загора от МИГЛЕН ЕВЛОГИЕВ

Миглен Евлогиев е вицепрезидент по информационната сигурност на Payhawk.

Основател на Българска Фондация по Киберсигурност.

Миглен е един от най-добрите български специалисти по киберсигурност. Предпочитан лектор на събития у нас и в чужбина.

Обича екстремните спортове.

Повече за него можете да научите от сайта му

MIGLEN.COM

Miglen Evlogiev – Security Engineer | Adrenaline Junkie

Боряна Попова – дамата, на която дължим не само вдъхновението ни от лекцията й за “добрия пример”, а и благодарности за наградите, които осигури, за да зарадва всички участници в нашата игра! Вдъхновение, пример, мотивация за възпитаниците на гимназията!

Пламъчетата в детските очи в края на #15 CCTB беше запомнящ, зареждащ и истински вълнуващ за всички ни!

Благодарим!

Boryana Popova Jump.bg Delta.BG

Началото на един много ползотворен, полезен и невероятен форум!