Продължете към съдържанието
ЗА НАС

Ние сме ППМГ „Гео Милев“. Нашето училище се гордее със стабилна история в образователната сфера. Училището бе основано през 1863 година и оттогава сме посветени на висококачествено образование и развитие на нашите ученици.

Нашата мисия е да създадем стимулираща образователна среда, където учениците могат да развиват своите знания, умения и креативни потенциали. Ние вярваме в индивидуалния подход към всеки ученик и ги подпомагаме да постигнат академичен успех и личностно развитие.

Профилирана природоматематическа гимназия „Гео Милев“

Нашата успешна работа се дължи на талантливите и ангажирани учители, които работят в училището ни. Те са посветени на постигането на най-доброто за нашите ученици и създават уникална образователна обстановка.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Образование

Ние вярваме, че образованието е ключът към бъдещето и се стремим непрекъснато обогатяване на знанието на учениците и учители.

Индивидуалност

Ние признаваме и ценим уникалните качества и интереси на всеки ученик, създавайки стимулираща образователна среда, която да подпомага развитието му.

Сътрудничество

Ние ценим помощта и насърчаваме нашите ученици да си помагат и сътрудничат в учебните процеси, както и в личните взаимоотношения.

Отговорност

Отговорността към образованието и учениците ни води във всичко, което правим.

ОЧАКВАМЕ ВИ!